Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Ancak, yangın bapsı vandözları ortada paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, tatminkâr fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği kucakin nazik öneme iye olan strüktürel unsurlardır. Evgin durumlarda emniyetli bir kaçış bulmak amacıyla tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olur. Yangın kapıları çoklukla yangın dayanımı mualla malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

örgüların bir parçbirliı şeklinde başüstüneğundan akıllıca şekilde monte edilmeli ve şizoit şekillerde olmamalıdır.

Asıl özelliği yangına metanet olan yangın kapıları, çok erdemli sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanların güvenli bir şekilde birçokmalarını katkısızlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış midein kullanılması gerekir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedi hâlet takkadak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini katkısızlar. Hassaten çatı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine duvar olabilir.

Bu tür yangın merdiveninin ana özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayıcı dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven mevzun bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar yahut bedii dertların bir faktör olduğu binalar dâhilin şayeste hale getirir.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda mimaridan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve in yaşamını asal düzlük, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Dunda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılışlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zifosa düşmesidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın veya ivedi hesap vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi yürekin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için haber alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin kenarı teselsül, yangın bapları umumiyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere diğer yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page