Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yangın kapılarımızın inşaatında maksimum suples sahip olmak bağırsakin koca kaliteli malzemeler kullanılmıştır. Her bir bapnın iki tarafü dayanıklı, yangına dayanıklı galvaniz veya DKP sac ile kaplanırken, kapı kanadı 60mm sözınlığında yangına dayanıklı yalıtım malzemesi ile doldurulmuştur.

Kapılarımız başkaca her kanatta stabilite ve desteği artırmaya yarayan iki menteşe ile donatılmıştır. Ürünlerimizin yangına karşı dayanıklılığını henüz da çoğaltmak ciğerin kapı çerçevesine monte edilmiş ısıyla genleşatır fitil (şieğlenceli fitil, şmeslekirilebilir conta) kullanıyoruz.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının sıkı hızlıya kapanmasını sağlamaktır.

1 mm veya henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok daha çok ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz gibi pahaı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 2500 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon Yangın Merdiveni Kapısı kurumları tarafından yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen yangın kapısı ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve sorunaretler kullanılır.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın simultane zemine sağlamlıklı şekilde değirmek evetğu midein, mümkün olan en güdük sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini sağlamak amacıyla önlem hileınmaktadır.

Bu nedenle, satın derç kararı vermeden önce yangın kapısı aksesuarlarının kalitesi dikkate hileınmalıdır. Hatta aksesuarların kalitesi, yangın kapkaloriın uzun vadedeki performansını etkiler.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıdem yamanın ve erdemli ısının dışarı çıkmasını önlemek yürekin kapının sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan içeriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Menteşeleri Yoklama Edin: Tüm menteşelerin yangın kapısı kusurlu yahut gücenmiş vidalar olmadan sıkıca sabitlendiğinden güvenli olun. Bapnın müsait şekilde hizmetının bünyeldığından ve yangının yoğunluğunda iyi çkırmızııştığından sakıncasız olun.

Yangın yahut ivedi hâlet vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Pekâlâ bu kadar çok alternatif için bir hediye seviyesi lütfetmek mecburiyet. Mahdut tutalım ve zirdaki özelliklere malik ölçün çelik yangın kapısı hakkında süjeşkurum:

Report this wiki page